Beauty

At Home Hairdresser

I do not as such have any wish to talk too much about the apparent situation we’re living in but in most cases the hairdressers are closed. I had an appointment right before Denmark closed down that got cancelled and then came the lockdown which resulted in no cut for me. Ahead of this I’ve already waited way too long. My boyfriend and I therefore decided to buy a proper pair of hairdresser scissors and fix my hair ourselves. I have to admit that he has done a proper job with the layers. I don’t think that it’s the last time he get to do that.

***

Jeg har som sådan ikke noget ønske om, at snakke for meget om de åbenlyse tilstande vi lever under, men de gør jo i de fleste tilfælde, at frisøerne har lukket. Jeg havde en tid lige inden Danmark blev lukket ned som blev aflyst og så kom nedlukningen, hvilket resulterede i ingen frisørtider til mig. Der var i forvejen gået alt fór lang tid. Min kæreste og jeg besluttede os derfor for at købe en frisørsaks og så ordne mit hår selv. Jeg må indrømme, at han har gjort et godt stykke arbejde med etagerne. Jeg tror ikke, at det er sidste gang, han får lov til at gøre det.

Before
After

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *