Fashion,  Lifestyle

Living Close To The Harbour

Since we moved it has been a pleasure to go on some evening walks in the nearby area. That has often ment that we’ve taken the short distance to the harbour and thence walked around and enjoyed the fresh spring weather. There is something about walking around a harbour or on the whole just around water that makes the air seem more crisp. I also think that that is why it has become the preferred route in these times.

***

Efter vi flyttede har det været en fornøjelse at gå nogen aftenture i det omkringliggende område. Det har ofte betydet, at vi har taget den korte distance ned til havnen, og derfra gået omkring og nydt det friske forårsvejr. Der er noget over at gå ved en havn eller i det hele taget omkring vand, som får luften til at virke lige det friskere. Jeg tror også, at det er det der gør, at det er blevet den foretrukne rute i denne tid.

Jacket: Nelly | Dress: Vacation souvenir | Shoes: Adidas | Bag: Vintage

2 kommentarer

  • Panty Buns

    It looks very relaxing and pretty by the water of the harbour!
    The outfit you were wearing looks both fashionable and also perfect for enjoying the light harbour breeze and Spring weather! Your dress looks very pretty, airy and comfortable, and your jacket looks like it adds a nice bit of warmth and extra style to your OOTD.
    You look happy enjoying the day!
    Best wishes from across the pond. xx <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *