Lifestyle

Svanninge Bakker

In these times where my primary activities besides school and cooking consist of outdoors activities then I must be a bit creative with keeping myself entertained. My mother got the idea that we could go on trip to Svanninge Bakker. It became a small family trip on Sunday the 14th. With driving and the eight kilometer walk we walked it quickly took a couple of house in total. It was nice with some change of air and a good chat with the whole family.

How has your Easter been?

***

I de her tider hvor mine primære aktiviteter udover skole og madlavning består af udendørsaktiviteter, må jeg være lidt kreativ med at holde mig underholdt. Min mor fik den idé, at vi kunne tage en tur til Svanninge Bakker. Det blev derfor til en lille familie tur søndag d. 14 april. Med kørsel og den otte kilometer gåtur vi kom ud på, blev det hurtigt til et par timer i alt. Det var rart med lidt luftforandring og en god sludder med hele familien.

Hvordan har din påske været?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *