Lifestyle

Beginning Of Easter Break

Easter break? Well not that much for me. I’ve had a lot of school work the last couple of weeks and it’s all something I’m trying to catch up with. Other than that then most of my teachers seems a bit confused about how to handle this situation. All in all then I think that this situation is confusing to all of us and I therefore don’t want to clamp down on my missing teaching resources.

My procrastination actions mostly consist of baking and tv with the boyfriend these days haha. It’s maybe about time that we establish a structure but it’s much more complicated than I originally thought. Maybe that is one the reasons why I feel a bit behind but I hope that an Easter break will get me back on track.

***

Påskeferie? Ikke så meget for mig. Jeg har haft en del skolearbejde de sidste par uger, og det er alt noget, jeg prøver at indhente. Udover det, så virker det til, at de fleste af mine undervisere er lidt forvirrede over, hvordan de skal håndtere situationen. Alt i alt tror jeg, at det hele er lidt forvirrende for os alle, så jeg vil ikke slå fór hårdt ned på, at jeg mangler noget undervisningsmateriale.

Mine overspringshandlinger består som primært af bagning og tv med kæresten de her dage haha. Det er måske på tide, at vi får dannet os en struktur, men det er også mere kompliceret, end jeg først havde troet. Det er måske en af grundene til, at jeg føler mig lidt bagud, men jeg håber, at en påskeferie kan få mig tilbage på sporet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *