Lifestyle

Walk By The Beach

In these days you have to be bit creative when it comes to ways of differentiating you everyday lifes. My boyfriend was going on a small car ride anyway to deliver something he had sold, and therefore we decided to drive for a little longer and go for a walk by the beach. It was surprisingly warm with only a small wind. So we had fun trudging around in the sand, skip stones and find shells. I hope that despite the circumstances you’re enjoying your days and get the best from them!

***

I de her dage må man være lidt kreativ for at finde på måder at differentiere ens hverdag. Min kæreste skulle alligevel ud på en lille køretur, for at aflevere noget han havde fået solgt, så derfor besluttede vi os for at køre lidt længere og tage ud på en lille gåtur ved stranden. Det var overraskende varmt og kun en smule vind. Så vi hyggede os med at traske omkring i sandet, slå smut og finde muslingeskaller. Jeg håber, at I trods omstændighederne nyder jeres dage og får det bedste ud af dem!

Jacket: H&M – Boots: Dr. Martens – Pants: Boohoo – Knit: H&M

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *