Lifestyle

Getting Things Done

I assume that most of you know of all the small things that needs to be done regarding a move. The following month seems to be chased by things in both the grand and minor scale of things constantly. Here I’m not really thinking about the interior decoration cause I think that you’re never really done with that but rather all the practical, boring stuff. To get these things done it usually helps me to write it down in my weekly calendar so that I have a day or two where I get these small things fixed. Today was yet another one of these days. We managed to fix a couple of things that it was about time we did. That also means that the last couple of things are about to get into place and get fixed.

***

Jeg formoder, at mange af jer kender til de små ting, som skal gøres i forbindelse med en flytning. Den efterfølgende måned virker det til, at man konstant er forfulgt af ting, der skal gøres både i de store og mindre skalaer. Her tænker jeg ikke så meget på indretningen, for det tror jeg aldrig helt, man bliver færdig med, men derimod alle de praktiske, kedelige ting. For at få de her ting gjort hjælper det mig ofte at skrive det ned i min ugentlige kalender, så jeg har sat en dag eller to af til få de her småting ordnet. I dag var endnu en af de dage. Vi fik ordnet et par ting, som det var ved at være på tide at få gjort. Det betyder også, at de sidste ting nu er ved at komme på plads og blive fikset.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *