Lifestyle

Days (Mostly) Inside

I don’t like to dwell on bad news but we’re all in a situation right now where it’s unavoidable to change our everyday life. In our small household we’ve most definitely been doing that as well both with the move and the restrictions from the government. I therefore have to admit that we haven’t either reached a good result just yet. Most days I wake up between eight and nine and at least a couple of hours later my boyfriend will wake up and we will eat breakfast together. These late breakfasts often mean that the rest of the meals also will be late or there only will be two. Whenever possible or we get to pull ourselves together then we manage to do some school work.

But it’s hard when you can’t do much else than hide under the same roof. I do what I can to get out at least once a day. It’s either for a run or a walk to enjoy the good weather and lovely spring. We’re still trying as I think that most of you is as well to get an optimal everyday life in these times.

***

Jeg bryder mig ikke om at dvæle i dårlige nyheder, men vi står alle i en situation lige nu, hvor det er uundgåeligt at ændre på vores hverdag. Det har vi i den lille husholdning her i den grad også gjort både med flytning og restriktionerne fra regeringen. Jeg må derfor også indrømme, at vi heller ikke er kommet frem til et godt resultat endnu. De fleste dage vågner jeg mellem otte og ni, derefter går der minimum et par timer, før min kæreste er vågen, og vi spiser morgenmad sammen. Disse sene morgener betyder dog ofte, at de resterende måltider enten bliver meget sene, eller der kun er to. Når det så er muligt, eller vi formår at tage os sammen, så laver vi noget skolearbejde.

Men det er svært, når man ikke kan så meget andet end at gemme sig under det samme tag. Jeg gør i hvert fald, hvad jeg kan, for at komme ud én gang om dagen. Det er enten ved at løbe eller gå en tur også for at nyde det gode vejr og dejlige forår. Vi prøver stadig, som jeg tror, så mange af jer også gør, på at få en hverdag til at fungere optimalt i disse tider.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *