Lifestyle

Stay Home

I don’t think that there is anyone in the Western world by now that isn’t affected by the Corona-virus and what comes along with it. My university is closed down so all the classes are taught through video material or as assignments. In addition my workplace also closed down. The worst is almost that due to this situation and due to the seriousness that comes along with it then I do not have the heart to see my friends and barely my own family. I’m just sincerely happy that my boyfriend and I got to move together before all of our fears became too serious.

I think that most of you can relate when I say that it is hard. I see myself as an extroverted person, I have a need for being with and seeing other people. It’s also when I’m thinking that, that I appreciate not living alone even more. My thoughts go to all of you that lives alone cause I can only imagine how hard it must be.

I do hope that you all take care of yourself and your closest by listening to the necessary precautions given by the government. We’re in this together by staying home.

***

Jeg tror ikke, at der er nogen i den vestlige verden efterhånden, som ikke er berørt af Corona-virus, og det der følger med den. Mit universitet er lukket ned, så al undervisning bliver opgivet som videomateriale eller i form af opgaver. Derudover har min arbejdsplads også lukket ned. Det værste er næsten at grundet situationen, og grundet alvoren som kommer med den, kan jeg ikke nænne at ses med venner eller knap nok min egen familie. Jeg er bare oprigtigt glad for at min kæreste og jeg nåede at flytte sammen, inden alle vores bange anelser blev til alvor.

Jeg tror, der er flere af jer, som kan relatere, når jeg siger, at det er svært. Jeg betragter som regel mig selv som et extrovert menneske, jeg har et behov for at være sammen med og ses med mennesker. Det er også, når jeg tænker det, at jeg sætter endnu større pris på, at jeg ikke bor alene. Mine tanker går til alle jer som gør, for jeg kan kun forestille mig, hvor svært det må være.

Jeg håber inderligt, at I alle passer på jer selv og jeres nærmeste, ved at tage de forholdsregler som bliver givet af regeringen. Vi er sammen om det her ved at blive hjemme.

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *