Lifestyle

The First Days

The first couple of days has flown by fast but I guess it’s always like that with a move. We do have a lot on our plate when it comes to things we realize that we don’t have or minor things that needs to be fixed. It has ment that we’ve payed Ikea, Jysk and Bauhaus quite an amount of visits. This wandering has tired both of us out but not enough so that it has kept me from using the new kitchen. I’ve missed having both an oven and dishwasher so incredibly much in the time I’ve lived in a one room apartment. Now that I have both then I don’t contain myself from baking, cooking and experimenting with things that I’ve wanted to try for some time.

**

De første par dage er gået stærkt, men sådan er det vel altid i en flytning. Der er nok at se til i form af ting, det går op for en, at man mangler, eller småting som skal fikses. Det har i hvert fald betydet, at vi har aflagt et par visit i henholdsvis Ikea, Jysk og Bauhaus. Denne faren omkring har også gjort os trætte hen ad vejen, men ikke trætte nok til at det har holdt mig fra at udnytte det nye køkken. Jeg har savnet både ovn og opvasker så utrolig meget i den tid jeg levede i min et værelset lejlighed. Nu hvor jeg har begge, holder jeg mig ikke tilbage fra at bage, kokkerere og eksperimentere med ting, jeg længe har ville prøve.

When you’re here two times in one day…
Barely there and already in love with this place
Three days with an oven – second baking project done
Life when everything closes after five O’clock
These times give space for experimenting a bit more
Gnocchi with tomato sauce from @spisbedre

Instagram: Busk_blog

2 kommentarer

  • Panty Buns

    It’s wonderful that your new home has both an oven and a dishwasher.
    The couch looks inviting and the board game looks like fun to play.
    That bread looks very healthy, and the Gnocchi with tomato sauce looks delicious!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *