Lifestyle

The Move

It’s actually almost a week ago that we took on the big load and moved most of our stuff from our individual one room apartments to what we can now call our three room apartment. Now when I look back on the images we took before we had any furniture in the apartment it looks all wrong. I’ve already gotten used to being here and loads of stuff is on their respective places so it feels all wrong that it would be empty.

I’ve inserted pictures of the empty apartment and the one I took from the move it self. When everything has come into place then it will be fun to look back and see how is was before.

***

Det er faktisk snart en uge siden, at vi tog det store læs, og flyttede størstedelen af vores ting fra vores individuelle et værelset lejligheder, til den vi nu kan kalde vores tre værelset lejlighed. Nu hvor jeg ser tilbage på billederne, vi tog, før vi fik møbler ind i lejligheden, ser det helt mærkeligt ud. Jeg har allerede vænnet mig til at være her, og så mange ting er nu kommet på plads, at det føles forkert, at det skulle stå tomt.

Jeg har indsat billeder af den tomme lejlighed, og det enkelte billede jeg har fra selve flytningen. Når det hele er på plads, vil det være sjovt at kunne se tilbage på, hvordan det var før.

Hallway
Bathroom
Kitchen
Living room
Bedroom
Bedroom
Office

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *