Lifestyle

Before Shutdown

We can probably all agree that the last week has been beyond the usual. By now it almost doesn’t matter which country you come from we’re all in the same odd situation. I therefore hope that in these uncertain times you all take care of yourself and each other by staying inside as far as possible.

Before it all shut down we actually had a pubcrawl with my class from university. I’ve been looking forward to that day for some time and I also think that is why I decided to attend. In the end it all was interrupted by the prime ministers announcement of the new restrictions.

I personally look forward to write the next post that will be about something very exciting that happened over the weekend. Namely the move we’ve been working hard on.

***

Vi kan vidst alle skrive under på, at den sidste uge har været udover det sædvanlige. Det er efterhånden næsten lige meget, hvilket land i verden du kommer fra, vi sidder alle i samme besynderlige situation. Jeg håber derfor, at I i disse uvisse tider passer på jer selv og hinanden, ved så vidt som muligt at blive indendøre.

Før det hele lukkede ned havde vi faktisk pubcrawl på min uddannelse. Jeg havde glædet mig meget til dagen, og jeg tror også, det var derfor, jeg tog med. Det hele blev dog afbrudt efter statsministerens udmelding om de nye restriktioner.

Jeg ser personligt meget frem til at skrive det næste opslag, som kommer til omhandle noget spændende, der foregik henover weekenden. Nemlig flytningen som vi har arbejdet hårdt på.

2 kommentarer

  • Panty Buns

    I like the look of the high-necked knit top you were wearing in the photos above.
    Your hair, mascara and lipstick all look very pretty and you have a lovely smile.
    I’ll look forward to reading about the move you have been working on.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *