Lifestyle

Before The Move

I always manage to forget how hard a move can be before I’m doing it again. Time seems to disappear through my hands without me knowing for what. Luckily then there is only three nights until we get the keys and can start the move. Even though the weekend for that reason will be stressful then I can’t describe how excited I am to sleep and find peace in the new place.

Due to the pressure on both the economy and time then the days have been monotonous and primarily consisted of school, work and preparation. That means that I haven’t spend as much time with friends as normally, not worked out as much, and my boyfriend and I haven’t spend that much quality time together. We therefore grabbed the possibility to lean back and go out to eat this Sunday. It did us well to get out of the apartment for one night.

***

Jeg når altid at glemme, hvor hård en flytning kan være, før jeg står i en igen. Tiden forsvinder mellem hænderne på mig, uden at jeg helt kan svare på hvad. Nu er der heldigvis kun tre nætter til, at vi modtager nøglerne, og kan begynde flytningen. Selvom weekenden af den grund bliver presset , så glæder jeg mig ubeskriveligt meget til at kunne sove og finde ro i det nye sted.

Grundet presset både på økonomien og tiden, så har dagene været mere ensformige og som primært bestået af skole, arbejde og forberedelse. Det betyder, at jeg ikke har brugt lige så meget tid med veninder som normalt, ikke trænet lige så meget, og min kæreste og jeg har heller ikke brugt lige så meget kvalitetstid sammen. Vi tog derfor muligheden i søndags for at læne skuldrene tilbage og tage ud og spise. Det gjorde os godt at komme ud af lejligheden for en aften.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *