Fashion,  Lifestyle

More Days Like This Please

The last couple of weeks (or eight) I’ve been missing spring, sunny and rainless days indescribably much. Denmark has been ravaged by storms and rainy, cloudy days that has made it seem more like autumn than spring lately. Monday the 2th of March the sun showed up again. It was a surprisingly warm day without wind and with a bright sun. It made me warm all through to my bones to finally feel spring, and on this more grey Tuesday I’m hungry for more.

***

De sidste par uger (eller otte) har jeg savnet foråret, solen og dage uden regn så ubeskriveligt meget. Danmark har været hærget af storme og regnfulde, overskyede dage, det har mindet mere om efterår end om forår den seneste tid. Mandag d. 2. marts viste solen sig igen. Det var en overraskende varm dag, uden vind og med en klar sol. Det gjorde mig varm helt indtil knoglerne endelig at mærke foråret, og på denne lidt mere grå tirsdag hungrer jeg det om muligt endnu mere end før.

Boots: Dr Martens – Dress: H&M – Knit: H&M – Coat: Mango

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *