Lifestyle

Packing Down & Sorting Out

What does my days consist of recently? Well my head is primarily centered around the coming move. My boyfriend and I have decided to move in together and therefore found a three-bedroom apartment still located in Odense. We move in just under two weeks (iiih). I look forward to and I’m excited about everything that is to come! I’ve therefore begun packing everything into boxes but at the same time I’m reminded of all the stress that comes along with a move. Despite that I know that it will be all worth it due to the peace we most probability will find when it’s done.

***

Hvad består mine dage af for tiden? Som primært er mit hoved centreret omkring den kommende flytning. Min kæreste og jeg har besluttet os for at flytte sammen, og har fundet en tre-værelse lejlighed fortsat i Odense. Vi flytter om lidt under to uger (iiih). Det hele er meget spændende, og jeg glæder mig meget! Derfor er jeg begyndt at pakke alt ned i kasser, men i samme omgang bliver jeg også mindet om al den stress, der følger med en flytning. Jeg ved dog, at det bliver det hele værd grundet den ro, vi med stor sandsynlighed kommer til at føle efter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *