Lifestyle

Creative Space

Hi love! This week appear crammed to me and it also began like that. On Monday the 25th of February I was up early to go to work before school from 11 to 14. Afterwards me and some of the girls from my class went to Creative Space. It’s a newly opened konceptcafé where you paint pottery over a cup of coffee. It was a really nice afternoon and definitely something I would do again.

***

Hej elskede! Denne uge syner tætpakket for mig, og den starter også sådan. Mandag d. 25. februar var jeg tidligt oppe for at arbejde inden skole fra 11 til 14. Derefter tog mig og nogen af pigerne fra mit hold ind til Creative Space. Det er en lille, nyåbnet konceptcafé, hvor man maler keramik over en kop kaffe. Det var en rigtig hyggelig eftermiddag, og helt klart noget jeg kunne finde på at gøre igen.

2 kommentarer

 • Panty Buns

  As usual, your photographs are wonderful to look at.
  That photo taken at dawn is pretty.
  The painted pottery all looks practical, useful, and artistically very pleasing.
  The work-space looks very neat.
  I also love the looks of the outfit you were wearing.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *