Lifestyle

A (Mostly) Relaxing Weekend

Hi loves! It’s rare that I have a weekend without any big plans. This weekend were also a pure coincidence since my boyfriend and I were supposed to go to Zealand for his stepmothers birthday, but she chose to celebrate it another weekend. Therefore we’ve now had the chance to spend a weekend without plans and spend some time together. Friday the 21th of February was pure hygge with good food and wine. The next day Saturday the 22th of February we slept in before I met up with a friend for some lunch at 14 O’clock.

The sudden occurrence of a free weekend ment that I had the time to workout and I might decide to go visit my parents tomorrow. Sometimes it could be nice with some more room to manoeuvre for spontaneity on the weekends.

***

Hej elskede! Det er sjælendt, jeg løber ind i en weekend uden de store planer. Denne weekend var også kun en ren tilfældighed, da min kæreste og jeg egentlig skulle have været en tur til Sjælland for hans stedmors fødselsdag, men det valgte hun at rykke til en anden weekend. Derfor har vi nu haft muligheden for en weekend uden planer og en masse tid sammen. Fredag d. 21. februar stod på hygge med god mad og vin. Den næste dag lørdag d. 22. februar sov vi længe, inden jeg mødtes med en veninde til lidt frokost klokken 14.

Den pludseligt opstående friweekend betød også, at jeg fik fri til at træne og også regner med at besøge mine forældre i morgen. Nogen gange kunne det være rart med mere råderum til spontanitet i weekenderne.

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *