Fashion,  Lifestyle

Birthday With The In-Laws

Hi loves! I’ve almost made it a habit to make these weekend-round-ups of some sort. This weekend were also quite special to me and that is why I also wish to share it. On Friday the 14th my boyfriend, his brother and I drove to Zealand. We arrived in the late afternoon and after a couple of hours we went out to eat with the rest of his family. On Saturday the 15th we celebrated one of my boyfriends cousins 18’th birthday. Firstly we ate sushi and then later had fun playing games long into the night. It has been a really lovely weekend but I therefore also need a more relaxing Monday.

***

Hej elskede! Jeg er næsten begyndt at gøre det til en vane, at lave de her weekend-round-ups næsten. Denne weekend var også speciel for mig, og derfor ønsker jeg at dele den. Fredag d. 14. kørte min kæreste, hans bror og jeg mod Sjælland. Vi ankom først på aftenen, og efter et par timer tog vi ud og spiste med resten af familien. Om lørdagen d. 15. blev der holdt 18-års fødselsdag for en af min kærestes kusiner. Første spiste vi sushi og senere havde vi sjov med spil til langt ud på natten. Det har været en rigtig hyggelig weekend, men jeg trænger derfor også til en stille og rolig mandag.

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *