Fashion

Clearing Out My Wardrobe

Hi love! There was one thing I really wanted to do before traveling to Egypt and that was clearing out my wardrobe. I need to get better at doing this as a seasonal thing so that every time the seasons change I look through everything. Despite that then two things motivated me to clear out in my wardrobe this time. The first is a possible move soon and I had a hard time accepting that I needed to pack just as much clothes one more time and fit it into even less wardrobe space. Furthermore then this trip to Egypt made me get out my summer clothing again and look through it.

Admitted, then I’m a bit proud of myself for how much I managed to clear out. I’ve managed to fill an entire IKEA-bag plus a lot of extra stuff that couldn’t fit in the bag. I’ve been hard to myself and realistic about what I use and what I don’t. That means that I start by giving away to friends and afterwards try to sell the rest. If you’re interested then you can follow along on Trendsales Sandra Busk.

***

Hej elskede! Der var én ting, som jeg virkelig gerne ville have gjort, inden jeg tog til Egypten, og det var at få ryddet ud i min garderobe. Jeg skal blive bedre til at gøre det til en sæson ting, så hver gang årstiderne skifter, får jeg kigget alt igennem. Denne gang var der dog to ting som motiverede mig til at rydde op i mit tøj. Det første er en mulig snarlig flytning, og jeg havde lidt svært ved at forestille mig at skulle pakke så meget tøj ned igen og prøve at klemme det ned på mindre garderobeplads. Derudover var der min rejse til Egypten som fik mig til at finde mit sommertøj frem igen og derfor kigge det igennem.

Indrømmet er jeg lidt stolt af mig selv over, hvor meget jeg har ryddet ud i. Jeg har formået at fylde en hel IKEA-pose plus en masse ekstra som ikke kunne være i posen. Jeg har været hård over for mig selv, og været realistisk i forhold til hvad jeg bruger, og hvad jeg ikke gør. Det betyder, at jeg starter med at give væk til venner, og derefter prøver at sælge det resterende videre. Hvis interesseret i det, kan du følge med på Trendsales Sandra Busk.

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *