Lifestyle

Weekend With Friends

Hi loves! I will start of with saying that I’m a bit sad about not having more pictures to share from the weekend. I’ve had such a hyggelig weekend that I’ve been looking forward to for a long time. On Friday the 7th of February two of my friends from boarding school arrived and together with them, my boyfriend af two of his friends we ate dinner and shared a great amount of beers to some fun games.

The day after on Saturday the 8th at 12 O’clock I’ve invited a lot of friends into Viggos to drink a Dato. I had such a lovely day and managed to complete it! It meant that Sunday the 9th just consisted of pure relaxation which was well needed after the weekends joys.

***

Hej elskede! Jeg vil starte med at sige, at jeg er lidt ærgelig over, at jeg ikke har flere billeder, jeg kan dele fra weekenden. Jeg har haft en rigtig hyggelig weekend, som jeg havde set frem til længe. Om fredagen d. 7. februar ankom to venner fra min efterskole og sammen med dem, min kæreste og to af hans venner, spiste vi aftensmad og drak en hel del øl til nogen sjove spil.

Dagen efter lørdag d. 8. klokken 12 havde jeg inviteret en masse venner med ind på Viggos for at drikke en Dato. Jeg havde en rigtig dejlig dag og formåede også at gennemføre! Det betød, at søndag d. 9. stod på ren og skær afslapning, hvilket var tiltrængt oven på weekendens fornøjelser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *