Lifestyle

Dinner & Goodbyes

Hi loves! It is never fun to travel home from vacation and especially not when you have to say goodbye to a friend for three months. Friday the 31th of January was my last whole day in Egypt and therefore my friend and I decided to go out to eat. We found the most delicious thai restaurant and had super nice evening.

Saturday the first of February was travel day and I participated on a lot of my friends classes before we basked in the sun and with great sorrow said goodbye. The plane took off earlier than planed. The ride was quite alright, I managed to sleep most of the way.

***

Hej elskede! Det er aldrig sjovt at tage hjem fra ferie, og specielt ikke når man skal sige farvel til en veninde for tre måneder. Fredag d. 31. januar var min sidste hele dag i Egypten, og derfor besluttede min veninde og jeg os for at tage ud og spise. Vi fandt frem til den lækreste thai restaurant og havde en super hyggelig aften.

Lørdag d. 1. februar som var rejsedag, deltog jeg på flere af min venindes hold, før vi solede os den sidste tid og til stor sorg sagde farvel. Vi lettede før tid. Flyturen ganske fin, jeg formåede at sove det meste af vejen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *