Fashion,  Lifestyle

El Gouna

Hi love! I do have a few more events from Egypt, amongst those the fifth day the 30th of January where we went on a trip to El Gouna. El Gouna are one of the nicer cities in Egypt and isn’t located far away from Hurghada. After a slow morning we took a taxa for half an hour to get to the city and eat some lunch there. Afterwards we wandered around in the city and found a little souvenir before heading back to the hotel. The evening was also quite relaxing and hyggelig.

***

Hej elskede! Jeg har lige lidt flere begivenheder fra Egypten blandt andet på femte dagen d. 30. januar, hvor vi tog en tur til El Gouna. El Gouna er en af de pænere byer i Egypten, og ligger ikke så langt fra Hurghada. Efter en langsom morgen tog vi derefter en taxa i en halv times tid for at komme frem til byen og spise frokost der. Derefter vandrede vi lidt omkring i byen og fandt en lille souvenir, inden turen gik tilbage til hotellet. Aftenen var også ganske afslappende og hyggelig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *