Lifestyle

Relaxation & Workouts

Hi loves! I’ve just had a few days of full on relaxation and it has been much needed. On the 28th I went for a run after breakfast. Afterwards I attended a lot of my friends classes both pilates and water aerobics. Then we went out for a walk to the close by shopping mall followed up by spin and a stretch class. Despite the fact that both our bodies were tired we then managed to go out for a few hours in the evening.

The day after on Wednesday the 29th I chose to wake up with Nanna and attend the morning yoga class and after a bit of reading and working out on the cross-trainer I attended the fitball and water aerobics class. After lunch we relaxed for a bit before we got ready to jump on the bike for a good 25 kilometre ride. We were both tired after two days with lots of exercise and therefore managed to fall asleep by nine O’clock.

***

Hej elskede! Jeg har lige haft et par dage med fuldt ud afslapning, og det har været tiltrængt. D. 28 løb jeg en tur efter morgenmaden. Derefter deltog jeg på mange af min venindes hold både pilates og vand aerobic. Efter det gik vi en tur hen til det nærtliggende shoppingcenter efterfulgt af spin og en stræk ud time. På trods af at vi begge var godt trætte i kroppen, så formåede vi alligevel at tage ud for et par timer om aftenen.

Dagen efter onsdag d. 29. valgte jeg at stå tidligt op med Nanna og tage med til yoga om morgenen, og efter lidt læsning og træning på cross-træneren tog jeg med til fitball og vand aerobic. Efter frokost slappede vi lidt af, inden vi kridtede skoene og hoppede på cyklen for en god 25 kilometer lang tur. Efter to dage med meget motion var vi begge meget trætte, og formåede at falde i søvn, inden klokken blev 21.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *