Lifestyle

Workouts, Message & Good Food

Hi loves! I cannot believe that my third day – second whole day in Egypt has already passed. Non the less, it was also a good day. I woke up around half past seven and ate another delicious breakfast before attending the days first workout which was WOD. It was strongly followed up by a Step class. That ment that I found it well-earned to relax by the pool most of the morning and afternoon before going for a message around five o’ clock. The nice message was followed up by a lot of delicious sushi at a restaurant in the city before going back to the hotel and end the night with a drink.

***

Hej elskede! Tænk sig at jeg allerede er forbi min tredje dag – anden hele dag i Egypten, jeg forstår det ikke helt. Ikke desto mindre var det også en god dag. Jeg stod op omkring klokken halv otte og spiste endnu en lækker morgenmad, inden det stod på dagens første træning som var WOD. Stærkt efterfulgt tog jeg også med til en Step time. Det betød, at jeg følte det ganske velfortjent at slappe af ved poolen det meste formiddagen og eftermiddagen, inden vi fik os en massage klokken 17. Denne dejlige massage blev efterfulgt af en masse lækker sushi på en restaurant i byen, inden vi tog tilbage til hotellet og sluttede aftenen med en drink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *