Fashion,  Lifestyle

Sun-Bathing & Walking

Hi love! Sunday the 26th of January was my first whole day in Egypt. I woke up around a quarter to nine and wandered a bit around in my room before meeting up with Nanna for a little walk around the close by area. Afterwards we ate breakfast and relaxed by the pool before we went on a trip to Hurghada city where we ate some nice lunch and cake, walked around and did some shopping. The evening consisted of pure cosiness with good food at the hotel and lastly a coffee.

***

Hej elskede! Nu var søndag d. 26 januar min første hele dag i Egypten. Jeg vågnede af mig selv cirka kvart i ni og tulrede omkring på mit hotelværelse, inden jeg mødtes med Nanna for at gå i en lille tur i det omkringliggende område. Derefter stod den på morgenmad og afslapning inden turen gik til Hurghada by, hvor vi både fik spist lækker frokost og kage, gået en hel del og shoppet lidt. Aftenen bestod også af ren hygge igen med god mad på hotellet og slutteligt en kaffe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *