Fashion,  Lifestyle

Travel Day

Hi love! Yesterday were like most travel days one of the longer ones. Non the less then the two hours on the train followed up by almost five hours in a plane was all worth it cause when I came to Aqua Vista late at night then I felt great joy. I’ve been looking forward to coming and visit my friend for a long time. It was a lovely, nice greeting to a smart, big hotel and the day today was also quite wonderful but more on that tomorrow.

***

Hej elskede! Dagen i går var som så mange andre rejsedage en af de længere. Ikke desto mindre var det de to timer i tog efterfulgt af næsten fem timer i fly det hele værd, for da jeg ankom på Aqua Vista sent om aftenen, var det til stor glæde. Jeg har set meget frem til at komme herned og besøge min veninde. Det var en dejlig, hyggelig velkomst til et flot, stort hotel og dagen i dag har også været ganske skøn, men mere om det i morgen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *