Lifestyle

The Day Before Departure

Hi loves! Then the day came around, or more precisely the day before, I travel to Egypt. I haven’t quite realized that I’m going just yet but I’m still more than ready for a week of relaxation. The day before departure is always the day where I put together the last pieces of the everyday lifes puzzle. That included saying goodbye to my boyfriend, pick up a book from the bookshop and a ring from the goldsmith and get a workout in. Of course I’ve also had to pack up the last things and to my great surprise then I have more than enough space to work with (more souvenirs for me).

I’m excited about going and there is no doubt that I’ll be sharing a lot from my trip on here.

***

Hej elskede! Ja, så kom dagen, eller rettere sagt dagen før, turen går mod Egypten. Det er ikke helt gået op for mig, at jeg skal afsted, men jeg er alligevel så klar på en uges afslapning. Dagen før afgang er altid dagen, hvor jeg får lagt de sidste brikker sammen i hverdagens puslespil. Det inkluderede blandt andet at sige farvel til kæresten, hente en bog fra boghandleren og en ring fra guldsmeden og få trænet. Selvfølgelig har jeg også været nødsaget til at få pakket det sidste, og til min store overraskelse har jeg rigeligt med plads at gøre godt med (flere souvenirs til mig).

Jeg er meget spændt på at komme afsted, og der er ingen tvivl om, at jeg kommer til at dele meget fra turen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *