Fashion

What I’m Looking For This Spring

Hi love! To my great pleasure spring is getting closer. I feel that January has been the longest month I’ve experienced for at long time and I cannot describe how much I look forward to my vacation at the end of this month. Despite that I get chuffed by the thought that spring isn’t far away. The days get longer and lighter and on the dark afternoons that is just what I need. While I dream of light springdays I also think about the things that I wish to make a part of my wardrobe at the time. I’ve found some examples on what I wish for and dream about for the coming spring.

***

Hej elskede! Til min store glæde så nærmer foråret sig. Jeg føler, at januar har været den længste måned, jeg længe har oplevet, og jeg glæder mig ubeskriveligt meget til min ferie her i slutningen af måneden. Udover det gør det mig glad ved tanken om, at foråret ikke er langt væk. Dagene bliver længere og lysere, og på de mørke eftermiddage er det lige det, jeg mangler. Imens jeg drømmer om de lyse forårsdage, så tænker jeg også på de ting, som jeg ønsker skal blive en del af min garderobe til den tid. Jeg har fundet eksempler på, hvad jeg ønsker og drømmer om det kommende forår.

Maxi tulle skirt in a cream, navy or black colour (here)

Short cardigan in white/cream with big bottons (here)

Longer blazer in earthy tones (here)

Red (p)leather shoes with a small heel (here)

Pretty dress for everyday wear (here)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *