Lifestyle

Book & Wine Lodge

Hi love! I haven’t been that good at taking pictures of the things I’ve been doing lately, and it’s not because there haven’t been a lot of good moments. Despite that then I thought I could talk and show a picture from the so-called ‘Book and wine lodge’ that I’m a part of together with a few friends and familiars. Every month we meet and talk about the book we read that month. So far it’s been really nice so nice indeed that we actually have a dedicated Instagram-profile attached: bog_og_vin_logen. For this month we read ‘The little prince’, one of my favourites and therefore a pleasure to read it again. For the next time then we will be reading ‘A Wild Sheep Chase’ by Haruki Murakami which I look forward to do.

***

Hej elskede! Jeg har ikke været så god til tage billeder, af de ting jeg har lavet den seneste tid, og det er ikke fordi, der ikke har været mange gode stunder. Noget jeg dog tænkte, jeg kunne snakke om, og jeg har billeder af, er den såkaldte ‘Bog- og vin-loge’, som jeg er med i sammen med både venner og bekendte. Hver måned mødes vi og snakker om den bog, vi den sidste måned har læst. Det har indtil videre været super hyggeligt, så hyggeligt at vi faktisk har en dedikeret Instagram-profil tilknyttet: bog_og_vin_logen. Til denne måned læste vi ‘Den lille prins’, en af mine favoritter og derfor en fornøjelse at læse den igen. Til næste gang er det ‘En vild fårejagt’ af Haruki Murakami, den ser jeg meget frem til at læse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *