Speculations

Exam Period

It dosen’t come as any surprise to me that the exam period at university is a stressful time. Exams that I considered as approachable has turned out to be much more intense and those I feared have been less extensive. That is why I for the summer exam period embrace the following learnings – not to underestimate any exams but I shall not blame myself either for not achieving as much as I wanted.

In many ways I reckoned that my first exam period at uni would be a learning for my entire time at university. Even though I’m only halfway with my exams this semester then I think I’ve already learned a lot.

Do you have any exams? Or how is your January looking?

***

Det kommer ikke som nogen overraskelse for mig, at eksamensperioden på uni er stressende. Eksamener som jeg vurderede som omgængelige har vist sig at være meget mere intense, og dem jeg frygtede har været mindre omfangsrige. Derfor tager jeg med til den næste eksamensperiode, at jeg ikke skal undervurdere nogen eksamener, men jeg skal heller ikke bebrejde mig selv, for ikke at have nået mere end jeg har gjort.

På mange måder havde jeg også regnet med, at den første eksamensperiode ville være læringsrigt for hele mit universitetsforløb. Selvom jeg kun er halvvejs med mine eksamener dette semester, synes jeg også, at jeg allerede har lært meget.

Har du eksamener? Eller hvordan ser din januar ud?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *