Fashion

Most Worn Pieces In 2019

Hi love! The idea for this post comes from ‘I Covet Thee’ that made a video about her most used wardrobe pieces in 2019 and then I suddenly felt inspireret to do the same. They is always a lot of round-up from last year at the beginning of a new one. Therefore I don’t want to bore you with too many repetitive posts but when it’s about fashion I do have some things that stand out. All the things is some I’ve used loads of times throughout the year also through many seasons and that is why I feel they’re worth sharing.

***

Hej elskede! Ideen til det her opslag kommer af, at jeg så ‘I Covet Thee’ lave en video over sine mest brugte beklædningsgenstande i 2019, og så følte jeg mig pludselig inspireret til at gøre det samme. Der er altid mange round-ups fra sidste år i starten af det nye. Derfor vil jeg ikke kede jer med fór mange repetitive opslag, men lige når det kommer til mode, har jeg alligevel nogen ting, som skiller sig ud. Alle tingene er nogen jeg har brugt gentagende gange i løbet af året også igennem mange årstider, derfor føler jeg også, de er værd at dele.

Top

Skirt

Skirt

Knit

Cardigan

Dress

Bra

Jacket

Bag – Gucci

Bag – Rosemunde

2 kommentarer

 • Panty Buns

  You look absolutely fabulous in all of the outfits you styled with your most worn pieces and were wearing in the photos above!
  My favourite five from amongst the pretty outfits you were wearing in the photos above are:
  The red mini-skirt styled with the boat-necked three-quarter-sleeved top;
  The tiered ruffled blue mini-skirt styled with the beige knit roll-neck top;
  The cable-knit turtleneck jumper worn with the light blue denim jeans;
  The light mini-polka-dotted dress worn with th black tights and burgundy cardigan, and;
  The long-sleeved pleated dress in the second-to-last photo.
  Best wishes for your year 2020!!!!!! xx <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *