Speculations

21 Things From 21 Years

F*ck I’m 21! Despite that hello – and I hope that you’ve had a lovely day. It’s so crazy. I don’t really think that I’m ready to be 21. I don’t necessarily feel adult-like enough to be 21 and at the same time I also feel much older. Do you recognize that?

To me 21 feels a bit like a milestone. I’m not really where I imagined I would be 10 years ago but also much longer than I imagined I would just one year ago. So in a lot of ways I’m proud of what I’ve achieved through my 21 years but I’m also ready to see what the next ones are going to throw at me. In all honesty then I’m very excited about the coming year. That is why I’ve collected some of the things I’ve learned through my 21 years in the hopes that I have just a bit of wisdom to share.

***

F*ck jeg er 21! På trods af det hej – og jeg håber, at du har en dejlig dag. Hvor er det skørt. Jeg tror ikke, at jeg er helt klar på at være 21. Jeg føler mig ikke nødvendigvis voksen nok til at være 21, og på samme tid føler jeg mig også væsentligt ældre. Kender I det?

For mig føles 21 lidt som en milepæl. Jeg er ikke helt der, jeg forestillede mig, jeg ville være for 10 år siden, men også meget længere end hvor jeg forestillede mig, jeg ville være for bare et år siden. Så på mange måder er jeg stolt af, hvad jeg i løbet af mine 21 år har opnået, men jeg er også klar på, hvad de næste kommer til at bringe. I al ærlighed er jeg MEGET spændt på det kommende år. Jeg har derfor samlet lidt af det, jeg har lært i løbet af mine 21 år, i håbet om, at jeg har lidt visdom at give ud af.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *