Lifestyle

21th Birthday

Hi love! Yes, this Monday the 6th was my birthday. It’s not that I have so much to share from the day (of pictures), but I still wanted to share the memory of a good day! I had a cozy morning with my boyfriend before my exam at ten o’clock. When that was over with we went for a trip to Rosengårdscenteret to return some things and find a bit of lunch and dessert, mums. After that we visited my parents and went on from them into town first to eat Italian at Mammas and then cake at Café Biografen.

It was such a lovely day where I felt very lucky and grateful!

***

Hej elskede! Ja, denne mandag d. 6 var min fødselsdag. Det er ikke, fordi jeg har så meget at dele fra dagen (af billeder), men ville stadig gerne dele mindet om en god dag! Jeg havde en stille morgen med min kæreste, inden min eksamen klokken 10. Da den var overstået, tog vi en tur i Rosengårdscenteret for at få byttet nogen ting og finde lidt frokost og dessert, mums. Derefter tog vi hjem til mine forældre, og videre derfra ind til byen, for først at spise italiensk på Mammas og så kage på Café Biografen.

Det var en super hyggelig dag, hvor jeg følte mig meget heldig og taknemmelig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *