Lifestyle

New Years Eve

Hello loves! The years last and first party, New Years Eve, I consider one of the years highlights. Especially with the tradition that I’m starting to get with my boarding school friends every second year. These people are simply just some of the loveliest I know. They’re always filled with days of wine and roses and I thought it would be a shame if I didn’t share parts of the night despite the picture-quality.

I would love to hear about your New Years Eve, and wish you all a wonderful new year!

***

Hej elskede! Årets sidste og første fest, Nytårsaften, betragter jeg også som en af årets højdepunkter. Især med den tradition som jeg er ved at få skabt med mine efterskolevenner hvert andet år. De her mennesker er simpelthen nogen af de dejligste, jeg kender. Der er altid liv og glade dage i dem, og jeg synes næsten, det ville være synd ikke at dele noget fra aftenen, trods billedekvaliteten.

Jeg vil meget gerne høre noget om din nytårsaften, og ønsker jer alle et rigtig godt nytår!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *