Lifestyle

Last Christmas Dinner

Hi love! I don’t think you can call it Christmas any longer (even though I want to). Christmas is succesfully completed and what a pleasure it has been. I’ve written about my Christmas in my last post but I had a few pictures from the last Christmas-occasion at my grandparents house that I attended this year.

I have a lot to look forward to between Christmas and New Years Eve and also a few things I’m going to share.

***

Hej elskede! Nu kan man vidst ikke kalde det jul længere (selvom jeg gerne vil). Juledagene er veloverstået, og sikke en fornøjelse denne jul har været. Jeg har allerede skrevet om min jul i mit sidste opslag, men havde lige et par billeder, fra den sidste jule-begivenhed som jeg attenderede i år hos mine bedsteforældre.

Jeg har dog nok at glæde mig til i dagene mellem jul og nytår, og også ting jeg kommer til at dele ud af.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *