Fashion,  Lifestyle

Christmas Has Been Good To Me

Merry Christmas! I hope that you all have had a couple of wonderful days, I definitely have. I celebrated Christmas on the 24th with my parents, brother, uncle and his girlfriend, grandmother and cousins. The evening flew by but it didn’t make it any less lovely, also one the reasons why I don’t have that many pictures from the evening.

The day after on the 25th we visited our grandmother for a Christmas lunch and therefore another cosy day went by. Christmas has been good to me this year and luckily then there is also a day tomorrow.

***

Glædelig jul! Jeg håber, at I alle har haft et par vidunderlige dage, det har jeg i hvert fald. Jeg fejrede julen d. 24. med mine forældre, bror, morbror og hans kæreste, mormor, fætre og kusiner. Aftenen gik hurtigt, men var ikke mindre hyggelig af den grund, også en af grundene til at jeg ikke har så mange billeder fra aftenen.

Dagen efter d. 25. tog vi til julefrokost hos min mormor, hvilket der hurtigt forsvandt en hyggelig eftermiddag på. Julen har været god ved mig i år, og heldigvis er der også en dag i morgen.

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *