Beauty

Festive Makeup

Hi love! Makeup has been such an ambivalent thing for me lately. My skin has been breaking out by the least amount and it doesn’t take more than just a bit of mascara for my eyes to start itching. I have a hard time figuring out what it’s caused by so if you have any great tips or know of a good eyecreme then I prick up my ears.

Non the less then I visited The Royal Theater last week (like you can see in my last post) and therefore I thought some nice makeup was appropriate. The same case applies to Christmas and for that reason I wanted to share this nice makeuplook that I wore last weekend. I’m quite into it and I think I might do something similar this Christmas eve.

***

Hej elskede! Makeup har været sådan en ambivalent ting for mig på det seneste. Min hud har slået ud på det mindste, og det kræver ikke lidt mere end lidt mascara, før mine øjne begynder at klø. Jeg har svært ved at finde ud af, hvad det skyldes, så hvis du har et godt tip eller kender til en god øjencreme, så spidser jeg ører.

Ikke desto mindre så var jeg i Det Kongelige Teater i sidste uge (som du kan se i mit forrige opslag), og derfor syntes jeg, at lidt pæn makeup hørte til. Det samme gælder for den kommende juletid, og derfor ville jeg lige dele der her fine makeuplook, som jeg havde på sidste weekend. Jeg er ret vild med det, og tror jeg gør noget lignende Juleaften.

20 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *