Fashion,  Lifestyle

Nøddeknækkeren

Hi loves! On Sunday the 15th I went with my mother and one of her friends on a trip to Copenhagen. When we arrived we walked down Strøget to Nyhavn to eat lunch. We ended up at a restaurant called Fyrtøjet. It was fairly nice and we enjoyed outselves with walking around and eating over a couple of hours. At five O’clock we saw The Nutcracker as a ballet at The Royal Theater. It was a nice show and as always a pleasure. We took the train back home again and I went straight to bed when I came through the door. How has your weekend been?

***

Hej elskede! Søndag d. 15. tog jeg med min mor og en hendes veninder en tur til København. Da vi ankom, gik vi igennem Strøget til Nyhavn for at finde frokost. Vi endte på en restaurant kaldet Fyrtøjet. Det var skam ganske fint, og vi hyggede os med at vandre omkring og spise over et par timer. Klokken 17 skulle vi se Nøddeknækkeren som ballet i Det Kongelige Teater. Det var en ganske fin forestilling og som altid en fornøjelse. Vi tog toget hjem igen derefter, og jeg gik på hovedet i seng, da jeg kom ind ad døren. Hvad er din weekend gået med?

Dress: Vila – Shoes: Boohoo – Scarf: From Turkey – Bag: Vintage

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *