Beauty,  Lifestyle

Pamper Day

Hi love! We all know the thesis that ‘it’s important to take care of yourself’. We are probably all guilty of not being so good at doing so sometimes but it’s definitely also an individual thing how to take care of yourself. Some do it by having the so-called ‘pamper days’ and it was probably something similar I did for myself the other day.

When I have to take care of myself and my body I often use an Olaplex-treatment and take my time in the bath with shaving and washing body and hair carefully. Then I take care of my skin by moisturizing it with a great bodylotion and cleanse my face thoughtfully, I possibly use a face mask as well.

It is rare that I feel like I have the time even though I know that you ‘should’ do it quite regularly. But again, there are lots of ways ‘to take care of yourself’ and the way I do it is just as much by spending some time in the company of friends and family.

***

Hej elskede! Vi kender alle tesen, at ‘det er vigtigt at passe på sig selv’. Det er, vi vel alle skyldige i ikke at være lige gode til hele tiden, men det er selvfølgelig også en meget individuel ting, hvordan man passer på sig selv. Nogen gør det ved at tage de såkaldte ‘pamper days’, og det var vel også noget lignende, jeg gjorde for mig selv forleden.

Når det er jeg skal passe på mig selv og min krop, bruger jeg ofte en Olaplex-kur og tager mig god tid i badet til at barbere og vaske krop og hår grundigt. Så passer jeg på min hud ved at fugte hele kroppen med en lækker bodylotion og renser mit ansigt godt, eventuelt gør jeg brug af en ansigtsmaske.

Det er sjælendt, jeg føler tiden til det, selvom jeg ved, at man ‘burde’ gøre det relativt jævnligt. Men igen, der er mange måder at ‘passe på sig selv’, og måden jeg gør det på, er lige så meget ved at hygge mig i selskab af gode venner og familie.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *