Fashion,  Lifestyle

Trip To Aarhus

Hi love! Since before we called ourselves boyfriend and girlfriend we’ve been talking about going on a trip to Aarhus to visit Aros art museum. It’s something I’ve wanted to do for such a long time so it made me happy that he suggested it.

We left on Monday the 2nd of December in the afternoon. We checked into Wakeup Aarhus before walking down the pedestrian street to get to Åboulevarden and eat dinner there.

The morning after on the third of December we woke up quite early to check out and eat brunch at Café Faust. Afterwards, we headed towards Aros and used a good three hours before wandering around Aarhus to look in the various shops.

It was a couple of nice days and we agreed to go on a similar trip together again some time.

***

Hej elskede! Siden før vi kunne kalde os kærester, har vi haft snak om at skulle en tur til Aarhus og tage på Aros kunstmuseum. Det er noget, jeg har ville så forfærdelig meget rimelig længe, så det gjorde mig glad, at han selv foreslog det.

Vi tog afsted mandag den 2. december sent på eftermiddagen. Vi tjekkede ind på Wakeup Aarhus, inden vi gik ned gennem gågaden, for at nå Åboulevarden og spise aftensmad der.

Morgenen efter, den 3. december, stod vi op i rimelig tid for at tjekke ud og spise brunch på Café Faust. Vi gik derefter mod Aros og brugte godt og vel tre timer der, inden vi vandrede rundt i Aarhus og kiggede i diverse butikker.

Det var et par rigtig hyggelige dage, og vi blev enige om, at vi måtte gøre noget lignende sammen igen.

Knit: H&M – Skirt: Vintage – Boots: Dr Martens – Bag: Vintage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *