Fashion

Most Versatile Top

Hi loves! It is not exactly the time of the year to wear a top but non the less I actually still do it. I use it under knits or cardigans and I’ve especially thrown my low upon this one. To be fair then it’s just from H&M but I adore the square cut and the thin straps which I find really flattering. Additionally then it can be used for a lot of things with both pants, skirts and as an undershirt. A recommended product from me.

***

Hej elskede! Det er ikke ligefrem årstiden til at have en top på, men ikke desto mindre gør jeg det stadigvæk. Jeg bruger dem under striktrøjer eller cardigans, og specielt den her har jeg kastet min kærlighed over. Den er faktisk bare fra H&M, men jeg er vild med det firkantede snit og de tynde stropper, som jeg finder meget flatterende. Derudover kan den bruges til mange ting, og jeg bruger den derfor både til bukser, nederdele og som en undertrøje. Et anbefalelsesværdigt produkt fra mig.

Top: H&M – Pants: 2NDDAY

3 kommentarer

 • Panty Buns

  You look very pretty modelling the black H+M top in all four outfit photos!
  Both outfits look fashionable and attractive.
  I love how the black H+M top looks styled both with the high-waisted light blue denim jeans,
  and also with the attractive and comfortable-looking plaid pants of the second outfit.

 • Richardfratt

  I’m sorry for off-topic, I’m considering about creating an enlightening internet site for students. May probably start with publishing interesting facts just like”A B-25 bomber crashed into the 79th floor of the Empire State Building on July 28, 1945.”Please let me know if you know where I can find some related information such as here

  custom essay online

  • Sandrabusk

   Hi! I think it would be very interesting if such a website was created! I wish you the best of luck with it and I wish I could help some more – let me know when it’s established 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *