Fashion,  Speculations

Everyday

Hi loves! These days my weekdays don’t feel that everyday-like. I’m not sure you can say it like that but I haven’t had a proper everyday-routine in quite some time now. I don’t get to fall into a routine before something comes into my life and breaks it. This is not to be misunderstood as negative things coming in, quite the reverse, then I don’t remember a happier time than what I feel now. That also means that this missing routine and flexible weekdays must be good for me. The best is that with December and everything surrounding that more good is still coming my way.

***

Hej elskede! Lige for tiden føles mine hverdage ikke så hverdags-agtige. Jeg ved ikke, om man kan sige det sådan, men jeg har ikke haft en rigtig hverdagsrutine rimelig længe nu. Jeg når ikke at falde ind i en rutine, før der kommer noget udefra, og bryder det. Det skal ikke forstås, som negative ting der kommer ind i min hverdag, tværtimod husker jeg ikke en gladere tid, end den jeg har nu. Det betyder også, at jeg tager denne mangel på rutine og fleksible hverdage, som værende gode for mig. Det bedste er, at med december, og alt det det indebærer, er der kun mere godt i vente.

Shirt: Vintage – Skirt: Nelly – Cardigan: H&M – Coat: Mango – Necklace: Gift – Boots: Dr. Martens

2 kommentarer

  • Panty Buns

    You look very pretty and fashionable wearing that beautifully styled outfit of the day!
    I love the looks of the tiered ruffled Nelly mini-skirt and how it is complemented by the white scoop-neck vintage top, black tights and beige H+M cardigan. You look fabulous.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *