Fashion

Winter Uniform

Hi loves! In my opinion we might just as well call November a winter-month, especially this year where it has been incredibly cold. It has made me bring out my winter coat early on and buy a pair of trustworthy winter boots. I apologize for the quality of the pictures – I don’t know why I couldn’t make my camera focus properly. Non the less I hope that you still get the idea behind the outfit. I personally adore those knitted dresses that always comes around in the colder times with big winter shoes and a warm coat.

***

Hej elskede! Efter min mening kan vi lige så godt kalde november for en vintermåned, især i år har der været utrolig koldt. Det har fået mig til at finde vinterjakken frem i god tid og købe et par pålidelige vintersko. Jeg beklager kvaliteten af billederne, jeg ved ikke hvorfor, jeg ikke kunne få kameraet til at fokusere ordenligt. Ikke desto mindre håber jeg stadig, du kan se ideen med outfittet. Jeg er personligt ret vild med strikkjolerne, som kommer igen i de koldere tider sammen med en stor vintersko og en varm jakke.

11 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *