Fashion

Notes Of Red

Hi loves! Even though it is typical for a christmasy wardrobe that the red pieces slip in then it’s not necessarily the case for these pieces. The red skirt I wear all year long and my red leather gloves are a few years old but I still love the colour.

I love to use colours in my outfits in different ways. Among other things through details like the gloves, bags or jewelry, but also using a pair of colourful pants or skirts together with some more toned down upper body pieces.

***

Hej elskede! Selvom det er typisk for en julet garderobe, at de røde dele sniger sig frem, så er det ikke nødvendigvis tilfældet, for de dele jeg har på. Den røde nederdel her har jeg på hele året, og mine røde læder handsker er et par år gamle, men farven holder jeg stadig meget af.

Jeg kan godt lide at bruge farver i mine outfits på forskellige måder. Blandt andet gennem detaljer som handskerne, tasker eller smykker, men også bare bruge farverige bukser eller nederdele sammen med nogen mere nedtonede øvre dele.

Turtleneck: Vila – Skirt: New Yorker – Tights: H&M – Jacket: Mango

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *