Fashion,  Lifestyle

Getting In The Spirit

Hello love! I write ‘getting in the spirit’ but the feeling of the spirit has been there for quite some time and if you’re not sure what feeling I’m talking about then it’s of course the Christmas spirit. To some it’s still too early. I do appreciate that but I’m so ready for everything Christmas has to offer this year.

The last couple of days I’ve really felt the “hygge” both on my own and together with my family. It has included the first Danish Christmas cookies and a Christmas-cross-dance-event to support ‘Julehjælpen’ with my mother this Saturday. I know that closure with friends and family at this time of the year never fails to get me in the spirit of Christmas.

***

Hej elskede! Jeg skriver ‘getting in the spirit’, men fornemmelsen af følelsen har nok været der et stykke tid, hvis du ikke helt ved, hvad jeg snakker om, så er det selvfølgelig følelsen af jul. For nogen er det stadig for tidligt. Det har jeg fuld forståelse for, men jeg er så klar på, alt julen har at byde mig i år.

De sidste par dage har jeg rigtig mærket hyggen både alene og sammen med min familie. Det har inkluderet de første pebernødder og et jule-cross-dance-event for at støtte Julehjælpen med min mor om lørdagen. Jeg ved at nærvær med venner og familie på denne tid på året, aldrig fejler i at give mig fornemmelsen af jul.

30 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *