Lifestyle

Slow Morning

Hi loves! I don’t know if it’s something I’ve expressed on here before but I love my mornings. I appreciate starting the day with taking my time. Some days it’s beginning at a natural high speed with reading right away. Other days (like today) I take my time getting out of bed, brewing the first coffee and making a delicious breakfast.

Today I used my slow morning to make pancakes something I’ve thought about doing for quite some time. I didn’t follow a recipe but felt my way forward with the consistency. I used a banana, oats, oatmilk, flour, a bit of baking powder, cinnamon and since I had a few chocolate buttons left I used those in the mix as well. You of course don’t have to ad that for a healthier breakfast. I love to eat the pancakes with some fresh fruit, in this case a pear.

How has your morning been?

***

Hej elskede! Jeg ved ikke, om det er noget, jeg har givet udtryk for så meget før, men jeg elsker mine morgener. Jeg holder meget af at kunne starte dagen i mit eget tempo. Nogen dage er det et naturligt hurtigt tempo, hvor jeg begynder min læsning med det samme. Andre dage (som i dag) tager jeg min tid om at komme ud af sengen, brygge den første kaffe og lave en lækker morgenmad.

I dag brugte jeg min langsomme morgen på at lave pandekager, noget jeg har haft tænkt på at gøre i en rum tid. Jeg fulgte ikke nogen opskrift, men følte mig lidt frem med konsistensen. Jeg brugte en banan, havegryn, havremælk, mel, en smule bagepulver, kanel og fordi jeg har haft et par chokoladeknapper liggende længe, brugte jeg også dem i blandingen. Det kan selvfølgelig udelades for en sundere morgenmad. Jeg elsker at spise pandekagerne med lidt frisk frugt til, i dette tilfælde en pære.

Hvordan har din morgen været?

Create your own blog with One.com

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *