Beauty,  Fashion,  Lifestyle

J-Dag

Hi loves! We all know about the day, the day where record many happy people emerge in the city. It is of course the day where the Christmas beer is released and this year wasn’t any excuse either. Of course I had to celebrate J-dag and this time in the company of my lovely fellow students.

Since J-dag is the beginning of Christmas time then I of course had to wear something christmasy and that meant this red shirt with a long pair of pants (it was a cold evening) with a red lip. It was a great night with loads of games and Christmas beers.

How did you spend your Friday?

***

Hej elskede! Vi kender alle dagen, dagen hvor der er rekordmange, glade mennesker i byen. Det er selvfølgelig dagen, hvor julebryggen udkommer, og i år var ikke spor anderledes. Selvfølgelig skulle jeg fejre J-dag og denne gang i selskab af mine dejlige studiekammerater.

Da J-dag er begyndelsen på juletiden, så skulle jeg selvfølgelig også have noget julet på, og det betød denne røde trøje med et par lange bukser (det var en meget kold aften), sammen med en rød læbe. Det var en god nat med en masse spil og julebryg.

Hvordan brugte du din fredag?

En kommentar

  • Panty Buns

    You look very attractive in your J-dag outfit of the day!
    Your red V-neck top and black skinny jeans look great together.
    Your hair, mascara and red lipstick loo very pretty, and you have a lovely smile.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *