Speculations

Busy Days

Hi love! It always upsets me when I don’t get to write as much as I want to but the only thing I can excuse it with is that I’ve had a few busy days. I know that it’s a bit of a cliché but I also think that we all can recognize this situation. I’ve startet up a new work, it has required some energy to get back into the books and I’ve also tried to get into a good habit of working out. It is evident that it takes up my time. I think I got to the conclusion that I’ve all together been home for five hours since Friday evening running from one appointment to another.

This shall not be understood as a complaint, I do love my busy days since it often indicates that I’m in company of people that I care a lot for. That isn’t something I complain about using my time on.

Now that the week in front of me looks a bit more chilled I then hope that I get to write a bit more on here.

***

Hej elskede! Det ærger mig altid, når jeg ikke får skrevet lige så meget, som jeg gerne vil, men det eneste jeg kan undskylde det på er, at det har været nogen travle dage. Jeg ved, at det er lidt en kliché, men jeg tror også, at vi alle kan nikke genkendende til det. Jeg har startet nyt arbejde, det har krævet lidt at komme i gang med studiet igen, og jeg har også prøvet at komme ind i en god vane med træning igen. Det er klart, at det tager en del af min tid. Jeg tror, jeg regnede mig frem til, at jeg siden fredag aften har været hjemme i i alt fem timer imellem aftaler, som jeg har løbet mellem.

Det her skal dog ikke forstås som en klage, jeg holder meget af mine travle dage, fordi det ofte betyder, at jeg er i et selskab, som betyder meget for mig. Det er ikke noget jeg klager over at prioritere min tid på.

Nu hvor ugen foran mig ser lettere ud, håber jeg også, at jeg kommer til at kunne skrive lidt mere her.

2 kommentarer

  • hgf

    I would like to thank you for the efforts you’ve
    put in writing this blog. I really hope to check out the same
    high-grade blog posts by you in the future as well.
    In truth, your creative writing abilities has inspired me to get my very own site now 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *