Fashion,  Lifestyle

Quick Trip

Hi love! Like the title indicates then I went on a quick trip to Aarhus this weekend Saturday the 19th. I took a train about half past two and arrived around four in the afternoon where I met up with a friend before finding our way to the party. It was a lovely evening with lots of games, talking and other great things. It became a quick visit on the clubs before we headed back to Odense in the night.

***

Hej elskede! Som titlen indikerer var jeg på en kort tur til Aarhus her i weekenden lørdag d. 19.. Jeg tog et tog omkring klokken halv tre, og var fremme lidt over fire, hvor jeg mødtes med en veninde, inden vi fandt vej frem til festen. Det var en hyggelig aften med mange spil, snak og en masse andet godt. Det blev til et hurtigt visit i byen, inden vi tog et tog tilbage til Odense om natten.

Top: H&M – Jacket: Nelly

2 kommentarer

  • Panty Buns

    These photographs are great! You look very pretty in the first photo and I like the looks of your outfit.
    The photos of the village and the paved path through the park are excellent and interesting to look at.
    I LOVE that last very happy photo of you out having fun with your friends!!!!!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *