Fashion,  Lifestyle

Catch Ups & Hygge

Hi love! I’ve had some lovely days this autumn-break, what about you? One of the things that’ve made my vacation so good is that I’ve had the time to catch up with a lot of nice people. A good example is my last post that was about last weekend which I used together with an old friend from boarding school.

I would like to share something else from this autumn-break, for one thing this Wednesday. It was a tightly packed day so I was up quite early to workout before meeting up with an old friend over lunch at Storm Pakhus (really nice place if you’re looking for something tasty in Odense). After that I met up with my parents and younger brother in the cinema to see Joker. It was really great but not so great for my sensitive soul haha. After the movie I again went out to eat at Storms Pakhus with my parents and younger brother. I was a bit weary after that day but it was also wonderfully hyggeligt.

***

Hej elskede! Jeg har haft nogen dejlige dage denne efterårsferie, hvad med dig? En af de ting der har gjort min ferie så god er, at jeg har haft muligheden for at ‘catche up’ med så mange dejlige mennesker. Et godt eksempel er mit sidste opslag, som omhandlede sidste weekend, som jeg brugte sammen med en gammel efterskoleven.

Jeg ville også gerne lige dele lidt andet fra denne efterårsferie, blandt andet denne onsdag. Det var en presset dag, så jeg var tidligt oppe for at træne, inden jeg skulle mødes med en gammel ven over frokost på Storms Pakhus (super hyggeligt sted hvis du leder efter noget lækkert i Odense). Derefter mødtes jeg med mine forældre og lillebror i biografen for at se Joker. Den var vildt god, men ikke så god imod min sarte sjæl haha. Efter filmen tog jeg igen ud og spiste på Storms Pakhus med mine forældre og lillebror. Jeg var godt brugt, da dagen var ovre, men den var også vidunderligt hyggelig.

Coat: Message – Knit: Vintage – Dress: From Milan – Bag: Unlimit

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *