Lifestyle

Drinks, Guide & Kids

Hi lovely! It’s almost becoming a tendency from me to make a recap post about my weekend every week. I generally feel that I rarely have the time on the weekends to write a post about my day but I still feel like I have a lot to share.

This weekend is no exception and was also really lovely. I had a friend from boarding school visiting on Friday the 11th where he met up with me and some of my fellow students in the Friday bar at uni. In the evening we all went clubbing together and had a great evening. On Saturday the 12th we slept in and then I took on the role as a guide and showed him around town to all the places you should know when living in Odense. We had a nice and quiet evening.

Again we slept in on Sunday the 13th and then I followed him to the station before going out to visit the kids I’m together with once a week through the organisation To-timer-om-ugen. From that I went on to another date I had in the evening and ended the day there. All in all a good weekend where I’ve been in good company.

***

Hej elskede! Det begynder næsten at blive en tendens fra min side, at jeg laver en opsamling på min weekend hver uge. Jeg føler generelt set, at jeg sjælendt har tiden i weekenden til at skrive et opslag om min dag, men føler alligevel at jeg har meget at dele.

Denne weekend var ingen undtagelse, og var også rigtig god. Jeg fik en ven fra efterskolen på besøg om fredagen d. 11., hvor han mødtes med mig og nogen af mine studiekammerater i fredagsbaren på uni. Om aftenen tog vi alle i byen sammen og havde en god aften. Om lørdagen d. 12. sov vi længe, men derefter påtog jeg mig rollen som guide, og viste ham rundt i byen, til alle de steder man kender og elsker, hvis man bor i Odense. Vi havde en stille og rolig aften.

Igen sov vi længe om søndagen d. 13., og jeg fulgte ham til stationen, inden jeg tog ud til børnene, som jeg er sammen med en gang om ugen igennem organisationen To-timer-om-ugen. Derfra tog jeg videre til en aftale, jeg havde om aftenen, og afsluttede dagen der. Alt i alt en god weekend hvor jeg hele tiden har været i godt selskab.

En kommentar

  • jokerstash forum

    Whеn I initially commnented I sesm to have ϲlicked on tthe -Notify mme when new comments ɑre added- checkⅼƄox and now every
    time a comment is added I gett four emɑils with tһe exact same comment.
    Perhaps tһеre is an easy metһodd you arre аble
    to removе me from that service? Thanks!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *